sm@caribbeanrumtraders.dk
Telefon: +45 22 22 80 60

Om CRT Event

CRT Event er et eventfirma som sat i verden til at varetage din fest. Vi tilbyder vores service til alt lige fra mindre privatfester til store firmafester samt festivaler og messer. Vores team har over 10 års erfaring indenfor restaurationsbranchen og du kan derfor trygt overlade planlægningen til os. Vores primære fokus ligger på drikkevarer, herunder cocktailløsninger til festen. Derudover tilbyder vi ligeledes øl fra Jyske Bryghuse samt luksus spiritus til nydelse i sin rene form. Vi er derfor leveringsdygtige i både øl, spiritus og cocktails.

CRT Event udspringer af CRT Spirits, som er en landets førende spiritusimportøre, hvis opgave er at berige det danske marked med spiritus af høj kvalitet. På denne måde arbejder vi tæt sammen med CRT Spirits og vi fokuserer ligeledes på kvalitet frem for kvantitet når det gælder alkohol og cocktails.

undefined

Søren Møller Jakobsen, Manager, CRT Event

De mange års erfaring har bevirket et stort netværk, så vi ligeledes kan sørge for lyd, lys, DJ, mad, vin – kort sagt alt hvad festen kræver.

Vores løsninger er yderst professionelle og ikke mindst konkurrencedygtige. Da vi indkøber vores varer direkte ved producenterne, og på den måde undgår mellemled, kommer dette slutforbrugeren til gode.

Her på vores hjemmeside kan du se vores mange forskellige løsninger. Skulle der ikke være lige netop det du ønsker er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kort sagt kan vi levere alt hvad hjertet begærer – lad os tage en snak om dine behøv og ønsker.

Kontakt Søren Møller:
Telefon: 22 22 80 60
Mail: sm@caribbeanrumtraders.dk