sm@caribbeanrumtraders.dk
Telefon: +45 22 22 80 60

Cocktailkursus

Sæt gang i festen med en sjov og anderledes aktivitet – cocktailkursus med CRT Event for både virksomheder og private selskaber.

Et cocktailkursus med CRT Event er et festligt og løssluppet arrangement som ca. tager 1,5-2 timer. Undervejs får deltagerne instruktioner i hvordan man laver udvalgte cocktails samt en grundforståelse for de mange forskellige elementer der er i kreationen af en lækker cocktail. Deltagerne kommer selv til at stå med opgaven hands-on.

For virksomheder er der også et element af teambuilding, da medarbejderne tvinges ud i, for mange, ukendte situationer. Der er plads til at deltagerne indbyrdes kan guide hinanden igennem opgaverne som de udsendte bartendere stiller.

Prisen for et arrangement

Vi rykker ud i hele landet – har du lokation og gæster på plads, så klarer vi resten! Priserne varierer alt efter antallet af gæster samt hvor omfattende opgaven er, men herunder kan du se hvad vi tilbyder:

  •          Dygtige bartendere
  •          Komplet baropstilling
  •          Et specielt udvalg af ønskede cocktails
  •          Lækre cocktails baseret på spiritus af høj kvalitet
  •          Frisk frugt samt hjemmelavet pureer og siruper
  •          Opsætning og nedtagning

Her på vores hjemmeside kan du se vores mange forskellige løsninger. Skulle der ikke være lige netop det du ønsker er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kort sagt kan vi levere alt hvad hjertet begærer – lad os tage en snak om dine behøv og ønsker.

Kontakt Søren Møller:
Telefon: 22 22 80 60
Mail: sm@caribbeanrumtraders.dk