At tilbringe 25 år på et egetræsfad er lang tid for enhver spiritus. Når det er sagt, er 25-års fadlagring i troperne endnu længere, hvorfor det er en reel sjældenhed at støde på rom så gammel som denne. Normalt optager en rom alt for meget egetræssmag efter 25 år, og vil som følge blive ubalanceret i sin smagsprofil, men i dette tilfælde har man udvalgt de bedste og mest eksklusive romfade fra Don Pancho-lageret i Santiago de Cuba. I Ron Santiago de Cuba 25 Extra Añejo er balancen stadig intakt, og kompleksiteten selvsagt enorm.
Ron Santiago de Cuba Extra Añejo 25 års rom er lagret på meget gamle egetræsfade. Dette er en limited edition rom som tilbage i 2004 blev produceret i anledningen af byens Santiago de Cubas 490 års jubilæum.
Med komplekse smagsnoter og en uforlignelig dybde, tilbyder dette glas en ekstraordinær smagsoplevelse. Et kraftigt fadpræg indhyllet i latent sødme, krydderier, mokka, karamel og nødder er smagen af cubansk romhistorie – en smag du kun finder i Ron Santiago de Cuba 25 Extra Añejo!